2021 - 04 - 19

FODRÁSZ és HAJGYÓGYÁSZ szakképesítés vizsga garanciával a Corvin köz Oktatási- és Vizsgaközpontban 2013. augusztus, csatlakozási lehetőség szeptember 30-ig! Jelentkezz most!

Tisztelt Jelentkező!

Utoljára kezdheti a tanfolyamot érettségi nélkül (és olcsóbban)!

A következő tanfolyamunk az újabb szabályok miatt jóval hosszabb (és drágább).

Jelenleg:

Két szakképesítést adunk (fodrászt és hajgyógyászt) egy tanfolyam alatt.

Üzletünk, Budapest egyetlen ingyenes hajvágó szalonja, így tanulóink mindenkinél többet gyakorolnak.

A vizsgát oktatóink előtt kell letenni, akik egész évben segítették fejlődését.

Az államilag elismert (OKJ-s) fodrász szakképesítő bizonyítványt 2 módon szerezheti meg intézményünkben:

1. Teljes szervezéssel :

Választható időpontokban ( kedd, csütörtök, péntek) üzleti gyakorlat:

Hétfő délelőtt elméleti oktatás a tanmenet szerint

Ön választja ki, melyik napokon és milyen időbeosztással gyakorlatozik. Előnye, hogy a vizsgafeladatokat és az egyéb készségeket a szakmailag indokolt idő alatt be tudja gyakorolni.

2. Elmélet+ vizsga

A gyakorlati felkészítés a tanuló saját szervezésben

Hétfő délelőtt elméleti oktatás a tanmenet szerint

Ajánlott azoknak, akik vidéki lakóhelyük okán nem tudnak a képzésben másképp részt venni.

A tanfolyam kezdete:

2013. augusztus, csatlakozási lehetőség szeptember 30-ig!

befejezése: 2014.szeptember vége

óraszám: 1692

Az oktatási központban történik az elméleti és gyakorlati képzés, a bemutatók, a versenyek és a szakvizsga is.

Tanműhelyünk az ország legnagyobb alapterületű fodrász szakképzési központja. Felszerelésének köszönhetően több mester és forgalmazó is itt tart bemutatót, melyre a tanulóink díjmentesen mehetnek.

A képzés költsége:

Az iskola szervezése esetén: (elmélet+gyakorlat) 390 000 Ft

Saját gyakorlati hely szervezése estén (csak elmélet): 250 000 Ft

Az egy éves kamatmentes részletfizetés: beiratkozáskor: 30 000 Ft

a tanfolyam kezdetekor: 60 000 Ft

a további részletek: 10 hónap alatt

A vizsgadíj (szakképesítő vizsga díja ) 35 000 Ft

(Az öt kötelező szintvizsga díja, a képzési díj része.)

A tanulók saját munkaruháikban, saját kéziszerszámaikkal dolgoznak. Iskolánk a tanulók javára lemondott a tanműhelyi árbevételről. Ez a gesztus egyedülálló, hiszen minden oktatási intézmény tanműhelyében létezik „tanulói ár” Nálunk nincs munkadíj, nincs tanulói ár, csak a felhasznált anyagot kell a vendégnek „nagyker” áron kifizetni,  Természetesen nagyon sok vendég érkezik, akik az üzleti rutinhoz adnak hatalmas segítséget, de bizonyos feladatokhoz, amelyek a vizsgán kötelezőek, de a vendégek nem kérik (klasszikus férfi hajvágás, konty stb.) esetén a saját modellek szervezése  szükséges.

Kapcsolatban vagyunk a nagyobb fodrászcikk kereskedelmi láncokkal (Stella, Drill, Hajmánia, stb), ahol tanulóink jelentős árkedvezményekkel vásárolhatnak.

Több szintvizsgát tartunk,ahol tanulóink olyan vizsgarutinra tesznek szert, amely után a szakképesítő vizsga már nem okoz nehézséget. Ezekért a vizsgákért nem kell fizetni, ugyanúgy a fakultatív tárgyak felvételéért és a szakma ismert egyéniségei által tartott előadásokért sem.

Iskolánk önálló vizsgaközpont. Saját jogon vizsgáztatja tanulóit és a kisebb iskolák tanulóit is. A szakképesítő vizsgán oktatóink előtt kell számot adni tudásukról, amely a sok szintvizsgának köszönhetően nem szokott problémát okozni.

A „neten” történő jelentkezés nem minősül szerződésnek!

A felnőttképzési szerződéshez be kell fáradnia irodánkba. Hozza magával személyi igazolványát, iskolai végzettségét igazoló okmányait, 30 000 Ft-ot.

(A felnőttképzési törvény előírásai alapján, a képzéshez szükséges iskolai végzettség: legalább 10. befejezett osztály.) Amennyiben a tanműhelyi képzést választja, jelentkezését és helyét kb. 3 hónappal előre ajánlatos lefoglalnia!

Az oktatott tantárgyaink:

hajgyógyászat, trichológia

fodrász anyagismeret

fodrász szakmai ismeret

anatómia

munkavédelem

vállalkozási ismeretek, gazdaságtan, munkajog

gyakorlati tantárgyak:

férfi klasszikus és modern hajvágás, szárítás

női alaphajvágások, divat vágás, szárítás

kontyfésülés,

hullámosítások (vízhullám, vashullám, dauer)

fakultatív tantárgyak:

sminkelés

hajfelvarrás, ragasztási, csomózási technikák

Mielőtt iskolát választana, gondolja végig !

A Corvin köz Oktatási Központ nem csak képző hely, hanem az egyetlen miniszteri rendelettel elfogadott saját jogú országos vizsgaközpont is. Tanulóinkat az oktatóink vizsgáztatják. A  kisebb magániskolák is itt vizsgáztatnak.

Két szakképesítést kap: fodrász és hajgyógyász, melyek mindegyike együtt és külön-külön is megélhetést nyújthat.

Intézményi akkreditációval rendelkezünk. Ez a képzők állami elismerésének legmagasabb fokozata. A munkaügyi központok, a minisztérium, az Unios támogatású pályázatok csak az akkreditált intézmények képzését tartják garantáltnak, így a képzést támogathatják.  Vigyázzon! Akkreditáció nélküli képzőhelyet a hatályos szabályok alapján létre lehet hozni 1 nap alatt!

Az eredményesség egyik feltétele asok gyakorlás. Biztos Ön abban, hogy annyi hajmodellt tud szervezni, amennyivel „megtanulja” a szakmát ? Nem? Akkor itt a helye, mivel az országban ez az egyetlen ingyenes hajvágó üzlet. A mai elszegényedett világban nagyon sokan jönnek erre a szolgáltatásra. Ez kettős haszon: a vendég olcsón (ingyen) jut frizurához, a tanuló pedig sok gyakorláshoz. Ugye elhiszi, hogy  mindenkinél több  gyakorláshoz jutnak tanulóink… Mutassaon még egy iskolát, aki a tanulóiért lemond az üzleti árbevételről!

Nem kezdő a vállalkozás. 10 éves képzési múlttal rendelkezik, így Ön nem éli át a kezdeteknél elkerülhetetlen nehézségeket.

Ha elkezdődik a tanfolyam, be is fog fejeződni. Nem megy csődbe, mint néhány Ön által is hallott kisebb cég.

Nincsenek bérelt helyiségek, üzletek stb. a képzésben. Minden terület saját tulajdonú.

A tanfolyamok mindíg megkezdődnek a meghirdetett időben, nem kell “összevárni” a szükséges létszámot.

A szakmai továbbképzések a tanfolyam árában benne vannak.

A Pest-megyei Kereskedelmi és Iparkamara megbízása alapján iskolánk jogosult a fodrász mesterek képzésére. Végzett tanulóink 50% kedvezménnyel vehetnek részt a felkészítésben.

Vizsgagaranciát adunk, mely azt jelenti: ha Ön a szakképesítő vizsgáig minden közbülső vizsga feladatát legalább 80 %-ra teljesíti akkor Ön a szakképesítő vizsgán is jól fog szerepelni. Ha mégsem így lenne, visszakapja a vizsgadíjat.

Az elhelyezkedésben könnyen tudunk segíteni, mivel nagyon sok álláslehetőség érkezik hozzánk.

Az Uniós végzettséget bizonyító EUROPASS igényelhető, mellyel a külföldi munkavállalás biztosított.

Szolgáltatásközpontú tudásanyag: Az iskolánkban évente 140-150 fodrász ill. kozmetikus tanuló vizsgázik.  A nagy létszám miatt az összes eszköz, anyag, gép forgalmazó óriási piacot lát bennünk. Az előbbiek miatt el sem tudjuk fogadni az összes bemutató megtartását. Ez a sok többlet ismeret lehetővé teszi, hogy a végzett tanulóink azonnal felvegyék a versenyt a már régebben végzettekkel, mivel ezek a  bemutatók, képzések összege jóval a 100 000 Ft fölött lenne.

Próbálja ki oktatási körülményeinket és rendszerünket. Jöjjön be tanműhelyünkbe és vegyen részt néhány napig a képzésben. Nincs titkolni valónk, így bármikor Ön is részt vehet díjmentesen a próba napokon.

Részletes felvilágosítás a 786 3952 vagy 210 5216-os telefonszámon.

www.corvinkoz.hu

Matus Márta

Nincs hozzászólás

Kérjük lépj be a hozzászóláshoz.