2021 - 04 - 19

Mi az egy profi manikűrben, ami visszacsábít egy vendéget? Néhány elégedett  vendég idézi fel első látogatását a körmös szalonban.  Kiderült, a visszatérés oka sokkal inkább keresendő az adott körmösben, mint a szolgáltatásokban!

Karolina (38), Budapest:
Gyakran jártam ebbe a szalonban hajat vágatni,egyszer, miközben a hajamat csinálták, megláttam Lisát és megvilágosodtam. Érdeklődtem nála és megmutattam a körmeimet. Megkérdeztem, tudná-e  tisztességes állapotba hozni a kezemet. Megnyugtatott, hogy meg tudja csinálni. Megközelíthető volt és válaszolt a kérdéseimre, ilyen nem történik velem gyakran.

Rendszeresen elkezdtem látogatni Lizát és minden alkalommal fejlődést láttam a körmeim állapotában és kinézetében. Néhány alkalom után a hosszú körömrágással töltött évek nyoma elmúlt. Szeretem látni, hogy a kezeim jól ápoltak.

Kata (27), Budapest:
Az első dolog, amit megnézek egy személyen, az a keze. Az Én kezeim, pedig eléggé nézhetetlen állapotban voltak, a sok kerti munka miatt. Szóval nagyon izgatott voltam, mikor először mentem körmöt csináltatni.

Az első élményem felvillanyozó volt! Különlegesnek éreztem magam, az extra paraffinos ápolás pedig bababőr puhaságúvá varázsolta a kezemet. Az utolsó réteg megszáradása után a körmeim iszonyat jól néztek ki! A legjobb az volt az egészben, hogy ezt a kezelést ajándékba kaptam a lányomtól! Azóta rendszeresen elmegyek manikűröztetni. A körmösöm mindig frissé és nyugodttá varázsol- és a körmeim is jól néznek ki!

 

Erzsi (46), Székesfehérvár:
Porcelán körmökkel kezdtem, aztán átváltottam üvegszálasra. A váltás előtt mindig letörtek a körmeim. Ennek már 15 éve, a körmeim azóta is egészségesek és nem színeződtek el! Minden nap dicséretet kapok a körmeimre! A nagymamám mondta régen: Ha egy nő ápolja a haját, a  körmeit és kisminkeli magát, a mérete nem számít, mert így gyönyörű! Ezt soha nem felejtettem el!

Az évek alatt különleges kapcsolatot alakítottam ki a körmösömmel, mindent elmondhatok Neki. Mindig szépnek érzem magam a szalonban. Olyan, mintha családtagom lenne, élvezek minden látogatást és tisztelem minden munkáját!

Vali (45), Debrecen:
Livi már 15 éve a manikűrösöm. Tisztán emlékszem rá, mikor elhatároztam, hogy megcsináltatom a körmeimet és megtaláltam Lorit. Éppen egy vak randira készültem és egy kollégám javasolta, hogy csináltassak francia manikűrt. Senkit nem ismertem a környezetemben, aki tudott volna ajánlani egy körmöst, szóval felütöttem az Arany Oldalakat és a kikerestem a legközelebbi szalont. Időpontot kaptam Lorinál és hozzá járok azóta is.

Livi tehetsége és kedvessége vesz rá mindig, hogy hozzá járjak, nem a szalon. Lenyűgöz, ahogy szabályos mosolyvonalat fest. Nagyon sok dicséretet kapok a körmeimre! Szóval mikor Lori felmondott és megnyitotta a saját boltját, vele tartottam.

Livi csodálatos személyiség és nagyon ügyes körmös. Mikor megkérdezik, hol csináltatom a körmöm, azt felelem: a barátom körmös és saját szalonja van!

 

Réka (30) Budapest:
2004-ben kezdtem el körmöt csináltatni. A körmeim nagyon törtek és a lányom javasolta, hogy menjek el egy szalonba, ahol szépen megcsinálják. Rendszeresen járok manikűröztetni, mert ez az egyetlen módja, hogy megfelelő állapotban tartsam a körmeimet. Élvezem, ahogy kinéznek a körmeim és jó visszajelzéseket kapok! Élvezem, ahogyan a körmösöm dolgozik, különleges és szép munkát végez!

Margó (57), Szeged:
Anyukám lepett meg az első manikűrömmel az érettségim alkalmából, mikor 18 éves voltam. A porcelán francia körmök megváltoztatták az életemet. Rájöttem, hogy a kezeim elég csinosak és azóta függő lettem. 22 éve vannak műkörmeim és 20 éve nyitottam meg saját drogériámat kis városomban, hogy minden nő szépnek érezhesse- és tényleg az legyen- magát.

A fenti tapasztalatokból kiderült, hogy bár elcsépelt, de az első benyomás fontossága nem becsülhető alá. Nem kizárólag, de nagyban függ a körmös személyiségétől a vendégek hozzáállása. Elengedhetetlen, hogy az első manikűrözésnél magát kényelmetlenül érző vagy nem magabiztos vendégünknek komfortot és megnyugvást biztosítsunk, hogy érezze, itt jó helyen van és máskor is visszajöjjön!

Nincs hozzászólás

Kérjük lépj be a hozzászóláshoz.