2021 - 04 - 19

Hamarosan megnyitja kapuit a nagy őszi szépségvásár.

Közel 150 cég mutatkozik be november 9-10-én a 12. Beauty Forum – Beauty Hair & Spa Szakkiállítás és Vásáron. Több, mint tízezer látogatót várnak a kétnapos rendezvényre.

A szépség jegyében telik a hétvége azoknak, akik kilátogatnak Budapesten a Syma Csarnokba, a kozmetikus, a kéz- és lábápoló, a műköröm építő és díszítő valamint fodrász szakma őszi várására. A rendezvény – immár hagyományosan – nem csak a profik, hanem az amatőrnek sem mindig nevezhető látogatók körében egyaránt népszerű. Ennek oka, hogy ezeken az őszi seregszemléken számos újdonsággal, színvonalas szakmai bemutatókkal, a legújabb terméktrendekkel, szolgáltatásokkal és a szakma kiváló szakembereivel ismerkedhetnek meg a látogatók. Mindenesetre az tény, hogy mára Közép-Kelet-Európa legnagyobb ilyen jellegű vásárává nőtte ki magát az őszi Beauty Hair & Spa.

Az idén sem lesz másként, számos újdonság is lesz a jól bevált programok mellett. Hogy csak néhány kiragadott példát említsünk: lesz Beauty Forum mini Akadémia, aminek a keretébe PMU és 3D Szempilla Szemináriumot tartanak; lesz Körmös Sziget, Beauty bajnokok workshoppal; hajvágó szeminárium, illetve Haj és stílus nemzetközi HajShow-t is rendeznek; s a Beauty Style Garderobe átváltoztató szigetre is invitálják az érdeklődőket. A rendezvény elengedhetetlen eleme, mint minden évben, a verseny.

 

A szépség hétvégéje bizonnyal az idén is népszerű programot kínál majd a látogatók számára, akik szép számmal tekintik majd meg a vásárt. Mindenesetre tavaly, a 2012. novemberi – 11. – Beauty Hair & Spa Szakkiállítás és Vásár közel 12 ezer látogatót vonzott. A 8000 négyzetméteres területen megtartott rendezvényen közel 140 cég vett részt. Mint az akkor közlemény rámutat: a kiállítással, vásárral, szakmai bemutatókkal, a szépségszakma meghatározó egyéniségeivel zajlott le Közép-Kelet Európa legnagyobb őszi professzionális szakkiállítása, amelyen a kilátogató szakemberek megismerhették a nemzetközi gyártók és forgalmazók kínálatán túl a legújabb termékeket, frizura-, kozmetika-, körömépítő-díszítő, kéz- és lábápoló trendeket, szolgáltatásokat. A kiállításon résztvevő cégek és előadók a professzionális szépségipari valamennyi területét képviselték.

Az idei rendezvényen ugyanerre számíthatunk.

Nincs hozzászólás

Kérjük lépj be a hozzászóláshoz.