2021 - 04 - 19

IMPRESSZUM

Kiadó

Fordír Bt.

1022 Budapest, Bimbó út 114/a

 

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nyilvántartásba vételi száma:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság adatkezelési azonosítója: NAIH-70290/2013.

 

Kérdésed van? Írj nekünk!

hello@szepsegportal.hu

 

 Általános információk, együttműködés, tanfolyamok:

Matus Márta

+ 36 70 360 1570

 marta.matus@szepsegportal.hu

 

Főszerkesztő:

N. Vadász Zsuzsa

+ 36 20 961 1019

 vadasz.zsuzsa@szepsegportal.hu

 

Helyettes-főszerkesztő:

Baka Zsuzsa

+ 36 70 313 8796

 baka.zsuzsa@szepsegportal.hu

 

Hirdetés

Actual Media Sales House

Séra Bernadett

+ 36 20 979 5227

 sera.bernadett@actualmedia.hu

www.actualmedia.hu

 

JOGI NYILATKOZAT

 

Jelen honlap vonatkozásában felhasználónak minősül minden olyan természetes személy, jogi személy vagy egyéb szervezet, aki a honlap szolgáltatásait igénybe veszi.

 

Jelen honlap megnyitásával, bármilyen szolgáltatásának igénybevételével annak felhasználója elismeri, hogy a Jogi nyilatkozatot elolvasta, tudomásul veszi és magára kötelező érvényűnek fogadja el.

 

A honlap teljes tartalma, így különösen, de nem kizárólagosan az ott szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, elemzések, cikkek, videók és egyéb információs anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak, így azt bárki kizárólag saját, személyes céljára használhatja fel, és tilos annak bármilyen másolása, újra előállítása és egyéb módon, így különösen üzleti, kereskedelmi, reklám és egyéb érdekből és célból történő felhasználása a kiadó erre irányuló, kifejezett, előzetes és írásbeli engedélye nélkül.

 

A honlapon megjelent cikkek és videók, valamint egyéb tartalmak a szerzők és a szereplők magánvéleményét tükrözik. A honlap szerkesztői és kiadója mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon található információk hitelesek és helytállóak legyenek, megbízható forrásból származzanak.

 

A honlapon található tartalmak hitelességéért és az ezekre alapított döntésekből származó bármilyen következményért, kárért és költségért felelősséget nem vállalunk.

A weboldal tartalmazhat más internetes oldalakra vonatkozó linkeket, de a kiadó ezen internetes oldalak tartalmáért, illetve az azok alkalmazásából származó károkért felelősséget nem vállal.

 

A kiadó minden tőle telhetőt megtesz a honlap zavartalan és hibátlan működéséért. A honlappal kapcsolatosan annak működésképtelenségéből, nem megfelelő használatából, illetve számítógépes vírusból, rendszerhibából, adattovábbítási késedelemből eredő hibákért felelősséget nem vállalunk.